EGER és HEVES NAPENERGIA

Munkára fogjuk Önnek a NAP-ot! 

  Nagyszerű termékek, nagyszerű embereknek

- a Nap energiájából!

Köszönjük, hogy ellátogatott a honlapunkra.

Juhász István vagyok, s vállalkozásommal és társaimmal segíteni szeretnénk Önnek munkára fogni a Napot. 


Elsőre az unokatestvéremmel, Juhász Lászlóval  - a Global - Union Kft. ügyvezető tulajdonosával - fogtunk össze. Az Ő cégének már több termékét is értéksítettem itt Heves megyében, Egerben  - 1992 óta - mióta vállalkozásba kezdtem.

Ez a napenergia most egy újabb lehetőséget ad egy magas szakmaiságot, tapasztalatot és tőkeerőt nyújtó szinergiában kiteljesedve.


A Baji Norbival  - a Békés Napenergia - az Elko Solar Kft. tulajdonosával való közös munkánk története pedig egy napelemes felméréssel  kezdődött. Több átbeszélt estén keresztül meggyőződtem arról, hogy létezik az a szenvedély, ami a megrendelői felé mutatkozó maximális minőséget és a hosszú távú kapcsolatot megalapozzák. Ez Norbi sikereinek a titka. A Global Union Kft. kivitelező partnereként tavaly elindult munkakapcsolatunk ezt ötvözi, s mára kibővült egy napelem franchise üzleti kapcsolattá.  


www.kyoceranapelem.hu, a www.bekesnapenergia.hu  a partnerségnek, franchisenak egy új eleme a  www.hevesnapenergia.hu  

Egy új, északkelet-magyarországi irodaként itt is elindult a napelemrendszerek, a megújuló energiaforrások tervezése  és kivitelezése. 


Innen ered ősiségünk!


A Baji Norbiék cége Dél- Magyarországon már 10 éve meghatározó szereplő. Egyéni vállalkozásából kinőve magát, s mára cégével és csapatával referenciák százaival bizonyítják hozzáértésüket. A Global Union Kft. a 28 éves múltjával, tőkeerejével  és egy japán világmárka a Kyocera kizárólagos képviseletével teremt biztos hátteret. A Global Union Kft. 2019.04.17-e óta KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora, s így már nemcsak a dokumentum kezelés, hanem a napelemes rendszermegoldások is jelentik sikereik kulcsát. Csak ilyen csapat és háttér tudja biztosítani, hogy az Ön napelemei hosszútávon, beavatkozás nélkül, megbízható hozammal üzemelhessenek.


Ügyfeleink a fenti partneri kapcsolatainknak köszönhetően biztonságban érezhetik befektetésüket, mivel a beépített eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója, szervize áll a hátunk mögött.

 


Fotó -  naplemente

A NAP  

Kizárólagos - "master franchise tulajdonos" :)  :)

A Nap a Naprendszer központi csillaga.Körülötte kering a Föld valamint a Naprendszerhez tartozó bolygók, törpebolygók, kisbolygók,üstökösök stb. A Földtől körülbelül 150 millió km távolságra van, ami fénysebességgel 8,3 perc. A Nap 73,5%-ban hidrogénből áll, amely a központjában zajló magfúzió során héliummá alakul.                           A felszabaduló, majd a világűrbe szétsugárzott energia nélkülözhetetlen a legtöbb földi élőlény számára:fénye a növények fotoszintézisét, hője pedig az elviselhető hőmérsékletet biztosítja. Éltető ereje miatt a Nap kiemelkedő kulturális és vallási jelentőséggel bír.                                    Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Nap

Univerzum

Fénykép

Baji Norbert

Franchise beszállító rendszergazda

2010 óta egyéni vállalkozóként, majd az Elko Solar Kft cégén keresztül meghatározó szereplője vagyok Békés megye és környéke napelemes piacának. Több mint ezer hibátlanul működő napelem igazolja, hitelesíti szavaimat.

Elkötelezett híve vagyok a megújuló energiák használatának és a tudásmegosztásának. Tapasztalataimat is szívesen megosztom.

Hívjon és keresse bátran, ha kérdése van a csatlakozás részleteiről.

www.bekesnapenergia.hu

Baji Norbert - Elko Solar Kft.

 

Fénykép

Juhász István

Solar és IT tanácsadó / franchise átvevő partner 

1992 óta informatikai,  oktatástechnikai területen vállalkozom. A nemzetközi és hazai piacon szerzett tapasztalataimmal tanácsadó munkámmal segítem üzleti partnereimet.

Hiszem, hogy az élethosszig tartó tanulás,  a szenvedéllyel  végzett munka és a jó vezetés hoz csak tartós sikereket.

A Laci és a Norbi tervét egy országosan működő hálózat kiépítésében, nem csak IT és managment tanácsaimmal, hanem itt Heves megyében a gyakorlati megvalósításban is támogatom.

www.hevesnapenergia.hu

Juhász István  Eger és Heves Napenergia.

 

Nagy múltú tapasztalat - NAPELEM GYÁRTÁS 1975 óta.

KYOCERA SOLAR európai és hazai disztribútor - 2019.04.17

Global Union Kft. - Budapest - 1992 - Juhász László

             FRANCHISE és    PARTNERSÉG

EGER és HEVES NAPENERGIA

Global Union Kft. - ELKO Solar Kft.Kyocera IMAGE KÉP

"A KYOCERA  EGY ÉLETRE SZÓL!"