Használja ki Ön is a napelem pályázatokat, támogatásokat

Ismerje meg az Eger és Heves Napenergia tanácsadóját, aki segíteni fog Önnek.

      Fekécs Levente vagyok, több mint 25 éve dolgozom pénzügyi területen, a bankszektorban különböző bankoknál         fiókvezetőként eltöltött 21 évet követően az elmúlt 4 évben saját pénzügyi tanácsadó irodámban elsősorban pályázati             tanácsadással, pályázatok készítésével, projekt menedzsmenttel foglalkozom.

    

        Széles körű tapasztalatot szereztem a magánszemélyeknek szóló Magyar Fejlesztési Bank által kínált energiahatékonysági         hitelprogram lebonyolításában (eddig már több mint 250 pályázatot zártam már le sikeresen), ezen túl a céges napelemes       és energiahatékonysági pályázatokat is folyamatosan készítem, ebben szintén számtalan nyertes pályázattal         büszkélkedhetnek ügyfeleim.

      Tevékenységem teljes körű – munkám a projekt teljes pénzügyi elszámolásáig, igény esetén pedig a további felmerülő         jelentések elkészítéséig tart.

        Fentieken túl a kapcsolódó állami támogatásokkal (CSOK, Falusi CSOK, kamattámogatás stb..) is foglalkozom, ebben is              szakértő vagyok.

Tudta-e, hogy lakástakarék pénztári megtakarítását napelemre is fordíthatja?

Legyen az akár OTP Lakástakarék, vagy Fundamenta Lakáskassza

Odoo • A picture with a caption 

 

Lakásfelújítási  támogatás 2021

Minden részletet napvilágot látott a lakásfelújítási támogatásról!

Hivatalosan (Közlönyben) is megjelent a Novák Katalin korábbi bejelentése a legújabb lakossági felújítási programról, ami napelemes rendszereket is támogat.

Alábbi összeállításunkban mutatjuk a részleteket.


  1. január 1-jén indul és források rendelkezésre állásáig a már meglévő otthonokat lehet felújítani, bővíteni, korszerűsíteni. Nem titkolt célja a pályázatnak, hogy ezzel segítve a beruházást egy élhetőbb, szebb lakhatási környezetet hozzon létre a pályázó. Csak azon családok tudnak részt venni, akik legalább egy gyermeket neveljenek a háztartásban.

 Ki minősül gyermeknek a pályázatban?

 magzat a várandósság betöltött 12. hetét követően,

  • vér szerinti vagy örökbefogadott eltartott gyermek, aki 25. életévét még nem töltötte be,
  • vagy a 25. életévét már betöltött, megváltozott munkaképességű személy.

 A támogatást gyermek, gyermekek szülei igényelhetik, de a kiskorú rokona is. Ha szülők nem élnek, akkor a kirendelt gyám tudja benyújtani az igénylést. Fontos, hogy a benyújtásnál az igénylőnek magyar állampolgárnak kell lennie.

Kérjen visszahívást!